Groovy Spirit´s Arctic Aurora "Armi"

Armi on siirtynyt sijoituksesta Riina Hytösen omistukseen ja viettää makoisia koiranpäiviä Pöljällä! Kiitos Riina kaikesta, vaan yhteinen tie on vasta alussa. :)

img_1866_1_1.jpg

Rotu: Staffordshirenbullterrieri

Syntynyt: 4.7.2008 

Väri: Punainen valkoisin merkein

L2-HGA gen. clear

Kasvattaja: Piia Häyrinen

Omistaja: Riina Hytönen

Näyttelyt: KP-pentu, ROP-Juniori, JUN ERI

Joensuu 29.5.2010 NUO ERI

Joensuu 30.5.2010 NUO ERI PN4

Estonian Winner 5.6.2010 NUO ERI ja SERTIKEHÄN sija 4.


armijoensuu.jpg

KUVA: Essi Sailonmäki 29.5.2010 Joensuussa, Armi ja Mimmi Tumppila


Riina kertoo Armista:

Armi, Arminaattori, Larmi, Neiti Luutnantti, Penska, Tirriäinen…

Pieni, punainen Armi-Auroora  saapui sulostuttamaan elämäämme loppukesästä 2008. Pennunhankinnan ei ihan silloin vielä pitänyt olla ajankohtaista, mutta kun kaikki palaset loksahtivat niin hienosti kohdalleen, niin mitäpä sitä vastaan pyristelemään, ja Armi vaihtoi synnyinkotinsa Rautalammin punaisen tuvan uuteen kotiin Kuopion pienempään punaiseen tupaan.

Armi on alusta asti hauskuttanut meitä temperamenttisella luonteellaan. Armi ei pelkää mitään. Perheemme puolitoistavuotias Aatos-staffi selätettiin pikkutassun alle jo ensimmäisinä päivinä. Aatos ja Armi ovat jo nyt parhaat kaverukset, meillä painitaan ja riehutaan ja riepotellaan pehmoleluja Armin hurjan leikkimurinan säestäminä. Lopulta kellahdetaan vierekkäin koisailemaan sohvatyynyjen väliin.

Armi on hyvin toimelias neiti, joka ei koskaan väsy peuhaamaan metsässä ja kaivelemaan kuoppia. Myös ruoka on Armin sydäntä lähellä, ja keittiössä puuhaillessa voi olla varma, että jaloissa pyörii innokas pikku apuri. Staffimaiseen tapaan Armi on kaikessa  hyvin sinnikäs ja periksiantamaton - neiti jaksaa tavoitella haluamaansa loputtoman sitkeästi. Toisaalta tytössä on myös hyvin pehmeä puoli; uninen Armi mönkii mielellään syliin ja rakastaa pussailua.

Tulevaisuudessa Armin kanssa on tarkoitus pyörähdellä näyttelyissä ja treenailla ainakin tokoa. Armi on erittäin kontaktihakuinen, oppii nopeasti ja nauttii yhdessä puuhailusta. Annetut tehtävät se vie innolla loppuun, eli osoittaa jo nyt hyvän harrastuskoiran piirteitä. Staffi ei ole mikään sohvaperuna! Kaikista rakkain harrastus meillä koirien kanssa on metsässä samoilu ja vaeltaminen, joten pikku-Armi on otettu heti seitsemänviikkoisesta asti mukaan metsäpoluille, ja isoveikan perässä se onkin riemulla tutustunut luonnon ihmeisiin. Aika näyttää, minne kaikkialle vielä yhdessä päädymme. Tärkeintä kuitenkin on, että meillä on ihana uusi perheenjäsen, joka sopii joukkoomme kuin nappi silmään ja nenä päähän. Suurkiitokset Piialle, että Aatos sai maailman parhaimman pikkusiskon!

Terveisin

Riina, Aatos ja Armi