Pentula 2009

21.6. Kaikilla pennuilla on jo kodit kuumeisina odottamassa pupsejaan kotiutuvaksi. Kiitokset kaikille pentuja kyselleille ja onnea pennunetsintään! :)

9.6. Olemme vihdoin muuttaneet uuteen kotiin Suonenjoelle. Muutto sattui hankalaan aikaan töiden ja pentujen kanssa tasapainotellessa, mutta nyt asumme siis koko lauma onnellisesti uudessa osoitteessa muovisäkkien ja pahvilaatikoiden ympäröimänä. Netti katkesi meiltä toukokuun puolivälin jälkeen ja uuden antennin asennusta jouduimme odottelemaan eiliseen saakka eli nettisivujen päivitys ja sähköpostit joutuivat katkolle. Hevosen selässä kun ei tule työsuhde-etunakaan tuota työkonetta/nettiä. :)

 Pennut ovat kasvaneet suuriksi ja mielestään mahtaviksi. Pupsit vetävät "isojen koirien evästä" hyvällä halulla ja sen kyllä massusta näkee. Toivottavasti pian lämpenee, että päästään pallomahojen kanssa aloittamaan kunnolla nuo ulkoilut. Pari kertaa ollaan kuitenkin käyty ulkona maailmaa ihmettelemässä ja ekalta reissulta siis kuviakin Hot galleriassa.

Vapaita pentuja kyselleille siis tiedoksi, että vapaana on yksi urospentu ja sijoitustyttösemme. Molemmille toivoisin kotia tästä Pohjois-Savon alueelta, että tuo yhteydenpito olisi helpompaa. :)

Herra Hobbit: 

img_1215_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Neiti Holly:

img_1203_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Herra Qma:


img_1196_1.jpg
 


 Neiti Hope:

img_1223_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Herra Houdini "Remu taikka Urho"

 img_1182_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

5.5. Saanko esitellä: Groovy Spirit´s Hot pentue! 

 

pennut2.jpg

 

 

pennut3.jpg

 

(Kuvassa vasemmalta: poika, tyttö, poika, tyttö, poika)

28.4. Viimeinen odotusviikko pyörähti käyntiin!

Meillä odotellaan... ja odotellaan... Eihän tässä sinänsä kiire kellään ole, mutta viimeinen viikko on niin jännittävä, ettei malttaisi oikein nukkuakaan. Ronjaa ei tunnu lähestyvä synnytys arveluttavan tai hidastavan laisinkaan vaan pihahommia tehdään vanhaan malliin useita tunteja päivässä. Tänään pääsi jo ihanasti pihalla kellimäänkin auringonpaisteessa ihmismamman haravoidessa kolme kottikärryllistä koirankakkaa kompostiin. No jos tuo edellinen kuva jonkun mielestä oli suurimassuinen niin olette väärässä! :)

18.4. H-hetki lähestyy... Ensimmäisessä kuvassa Ronja tammikuussa 2009 ja sitten alemmassa 17.4.2009. Hotti taitaa siis päästä isäksi!

sisutreffit_018_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ronjanmassu_009_1.jpg

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ronjanmassu_006_1.jpg