Groovy Spirit's Hot Hope eli Viivi

Rotu: Stafforshirenbullterrieriimg_0991_1.jpg

Syntynyt: 5.5.2009

Väri: Punainen valkoisin merkein

L2-HGA gen clear, HC gen clear

Omistaja: Liisa Palvas, Kellokoski

Näyttelyt:

15.11.2009 Helsinki, pentunäyttely PK3, KP

"Iloisesti esiintyvä 6 kk narttu. Hyvät rungon mittasuhteet & sukupuolileima. Narttumainen pää. Hyvät korvat, tummat silmät, oikea purenta. Hyvä kaula ja rinnan leveys. Ikäisekseen hyvä runko. Kiittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvä lantio & häntä & käpälät. Liikkuu hyvin kun malttaa. Hyvä käytös."

Somero 2.5.2010, Matti Luoso JUN ERI 

Eritt. hyväntyyppinen juniorinarttu. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi silmien alta, hyvä purenta, hyvät korvat, vahva kaula. Riittävä luusto, hyvä eturinta ja luusto, hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin kun haluaa, käyttäytyy hieman vallattomasti

Turenki 15.5.2010, Markku Kipinä, JUN ERI, JUK 2, PN3, VARASERT 

Hyvinliikkuva, ikäisekseen hyvin tasapainoisesti rakentunut juniori, jolla pienehkö pää ja kevyehkö luusto. Suurehkot korvat, otsapenger saisi olla korostuneempi ja alaleuka leveämpi. Hyvä eturinta ja runko. Hyvin kulmautunut. Hyvä luonne

Joensuu KR 29.5.2010, Tuomari: Rita kadike-Skadina, Latvia JUN EH, JUK 2 

Good condition, proportions, feminine head. Muzzle needs more volyme, correct angulations. Good front and chest for age

Joensuu KV 30.5.2010, Janiki Steinbock, Israel, JUN ERI, JUK 3 

Hyvä nartun pää, kaunis kaula & ylälinja, hyvin kulm edestä & takaa, liik hyvin, kevyt luusto


Viivin perhe kertoo Viivistä:

Viivi erottui jo pentulaatikossa varsinaisena vauhtimimminä ja energiapakkauksena, eikä tilanne ole muuttunut sen muutettua tänne uuteen kotiinsa. Se ei ujostele ketään eikä mitään, ja tutustui jo ensimmäisinä päivinään rohkeasti pihan ja kodin uusiin asioihin. Sellaista koloa tai nurkkaa ei löytynyt, mihin Viivi ei itseään olisi ängennyt, jos utelias mieli sinne vei. Viivi on valloittanut rakastavalla, avoimella ja iloisella staffin luonteellaan niin tutut kuin tuntemattomat. Tosin pian kotiutumisensa jälkeen neiti näytti myös päättäväisen, omapäisen ja vahvanluonteisen minänsä. Se tietää varsin hyvin mitä haluaa, ja osaa käyttää kaikenlaisia konsteja saadakseen tahtonsa läpi alkaen härskistä "minähän otan" tyylistä pusuttelevaan "sun ainoa kainaloinen"- tyyliin.

Yllätyksenä meille kaikille tuli staffin älykkyys ja nopea omaksumiskyky. Elätämme siis toivoa agility- ja tottelevaisuus-urasta, johon pyrkiminen olisi tarkoitus aloittaa keväällä. Kaikenkaikkiaan - Viivi on osoittautunut juuri sellaiseksi kuin toivoimmekin - koko perheen ihanaksi hali-pusi-kainaloiseksi, josta löytyy vauhtia ja vipinää. Suurkiitos Piia, että luotat meihin ja annat Viivin tulla osaksi perhettämme!

Kuvat: ylin Essi Sailonmäki, Viivi ja Mimmi Tumppila 29.5.2010 Joensuu

keskimmäinen: Laura Palvas ja Viivi järvessä, 29.5.2010 Joensuussa

Alin: Pikkuviivi Tumppilan kalliolla Helsingissä

viivijoensuu.jpg

viivijrvi.jpg

viivipose_1.jpg