Groovy Spirit's Magic Muse " Muusa"

Muusa BIS1 Pentunäyttelyssä 29.5.2014


Syntymäaika: 7.9.2013

Sijoitusomistaja: Marika Koljonen, Kotka

Kasvattaja: Piia Nissinen

Lonkat A/B
Kyynärät 0/0
Silmät terveet
Sydämen kuuntelutulos: normaali
Selkä: LTV0 normaali
LTE: 123p

Marika kertoo Muusasta

 Muusa tuli taloon 7 viikkoisena henkseleitään paukutellen "nää on mun huudei". Ei kumarrellut tai väistellyt enoaan, jonka kanssa elämäänsä elää. Leikin tahdin määrää yleensä Muusa. Niin kauan kun hällä on kivaa niin kaikilla on kivaa. Vetoleikit Ronskin kanssa ja hippa pellolla on ihan parasta.  

 Ruoka on Muusalle vähän kuin Frendien Joelle: "Muusa doesn`t share food!!" Eli tyhjentää oman kuppinsa ja myös muiden jos jotain jää. Kaikkiruokainen typy joka syö ihan kaikkea mitä antaa, Mandariinit ja muut hedelmät on ihan Muusan herkkuja. Muusa on kuin gaselli, juoksee kovaa ja käännöksissä ei perässä pysy oma katsekaan. Eikä väistele juostessaan ,joten paras olla vaan itse valmiina hyppäämään sivuun kun tanner tömisee. 

 Huumorintajuinen neiti, joka keksii omia pikku kolttosiaan aika ajoin jos sille päälle sattuu. Kerran kun tein lihapullia, Muusa pissasi olkkarin matolle jotta sai minut pois keittiöstä, ja sillä aikaa kun siivosin, hän hyppäsi liedelle ja söi pullat pelliltä... Välillä myös tosi narttu; esim kilpailuissa päätti ettei osaakkaan mitään.Vaikka osaiskin mut kun ei palkkaa tuu niin ei viitsi vaivautua osaamaan. 

 Muusa palkkautuu parhaiten positiivisella vahvistamisella ja nyt tuntuu että todella ollaan löydetty yhteinen sävel kiitos Piian neuvojen. Muusa kaipaa hellyyttä ja rakastaa käpertyä kainaloon; välillä taas menee omiin oloihinsa ja kuorsaa kovemmin kuin miehet. Toisinaan löytyy nukkumasta lapseni vierestä. Pieniä vauvoja ihmetellään ja istutaan vieressä ja nuuhkitaan koppaan; konttaavat on vähän jänniä ja niitä pitää ensin kauempaa nuuhkuttaa ja kävelevät taaperot ja siitä isommat onkin sitten jo kavereita kaikki.

 Muusa on aina lähdössä mukaan minne ja millä ikinä mennäänkään. Reissussa ollaan oltu enempi ja vähempi, Muusa ei turhia stressaa; siellä hyvä missä perhe on. Muusa on herkkä mutta myös omaa naismaisen tempperamentin. Kaikinpuolin ihana koira jota rakastan, antaa haasteita. Päivääkään en pois vaihtaisi. Koira jonka kanssa opitaan tekemään asioita eri tavalla kuin urokseni kanssa.